Egy korábbi stroke miatt lett rosszul Tahi Tóth László

2017.01.25. 19:18 Módosítva: 2017.01.25. 20:14

A Vígszínház szerdán közleményt adott ki Tahi Tóth László állapotával kapcsolatban. "Nagyszerű és szeretett művészünk, Tahi Tóth László szombati rosszulléte óta több vizsgálaton is átesett. Egy korábbi stroke-ja állhat a probléma hátterében, ami miatt egy ér nyomja az agyat. Művészünket átszállítják az Idegtudományi Intézetbe, ahol további vizsgálatok várnak rá. Nagy szeretettel várjuk vissza, bízva mi hamarabbi felépülésében!" - írják.

Mint megírtuk, szombat este a József Attila Színházból mentő vitte el a színészt, aki a Verebes István által rendezett Hattyúdal a Republic együttessel című darabban lépett fel többek közt Nemcsák Károllyal. 

Felesége, Kárászy Szilvia az Indexszel azt közölte, Tahi Tóth László egy nagyon komoly rosszullét ellenére is, csodával határos módon végigvitte a szombat esti előadást. A mentőket az előadás után, a József Attila Színház ügyeletes orvosának vizsgálata és javaslata alapján hívták ki a színházba. A mentősök, a hívás után azonnal indultak és 10 perc múlva meg is érkeztek.