Újraindul a Varázslatos Iskolabusz Netflixen

2017.02.08. 21:57 Módosítva: 2017.02.09. 00:15
Add, hogy ne legyen tanulmányi kirándulás!

A most huszonéves generáció legalapvetőbb közös tévés élménye, a Varázslatos Iskolabusz (Magic School Bus) kis ráncfelvarrás után visszatér a képernyőkre - vagyis a laptopokra, ugyanis a Netflix rendelte meg a sorozat új szériáját, írja a  Huffington Post . A régi kiadás első évada (sajnos csak az első a négyből) ebben a pillanatban is elérhető a magyar Netflixen, úgyhogy jó eséllyel a világ többi részével egyszerre jutunk majd az új epizódokhoz is.

Sőt, szerdán a Netflix bejelentette: Kate McKinnon lesz majd az osztályfőnök-istennő Miss Mitzi angol hangja, vele kalandozhatnak majd az új széria harmadikosai a tudomány világában. McKinnon a népszerű késő esti show, a Saturday Night Live sztárja, aki többek között akkor nyújtott emlékezetes alakítást, mikor Hilary Clintonnal kettesben játszotta el, nos, Hilary Clintont. Az eredeti sorozatban Lily Tomlin szinkronizálta Miss Mitzit, ezért '96-ban Emmy-díjat is kapott. A szellemes magyar szinkronverzióban Mitzi hangja Zsurzs Kati volt, a főcímdalt pedig Gesztesi Károly énekelte (és mostantól az örökkévalóságig megint ez fog menni a fejemben).

Az újraindított sorozatról egyelőre annyit tudunk, hogy "Varázslatos Iskolabusz 360" a munkacíme, és számítógépes animációval készül majd a korábbi rajzolt helyett. A Ralphie-nak hangot kölcsönző Stu Stonetól azt is megtudta a Cinema Blend, hogy rajta kívül még legalább egy régi osztálytárs fel fog bukkanni az új szériában, és celebek, Stone szerint igazi nagy sztárok is gyakran beugranak, akik Miss Mitzi barátait alakítják majd.