Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Így csapódott majdnem az utasszállítóba Harrison Ford

2017.02.22. 06:37

Nyilvánosságra került az a múlt heti felvétel, amelyen Han Solo Millennium Falconja  Harrison Ford kisrepülőgépe kis híján egy utasszállítóba csapódott a leszálláskor. A videót a Tmz.com közölte.

Jól látszik, hogy a 75. évébe lépett filmsztár elég vagányan száll le sárga kis Aviat Huskyjával a John Wayne repülőtéren, nem sokkal repülve el az American Airlines kifutópályára induló nagy gépe felett, amelyen 110 utas ült.

Nem a földi irányítás hibázott, Ford összekeverte a leszállópályát a repülőgépek úgynevezett gurulóútjával.

A nemrég Budapesten vakációzó színésznek nem ez az első ilyen húzása: két évvel ezelőtt például  egy második világháborús gépet tört össze, egy golfpályán megejtett kemény landoláskor, 1999-ben pedig egy helikoptert.

Ford egyébként tapasztalt pilóta, a hatvanas évek óta repül. „Szeretem a szabadságot, amit a repülés ad, imádom fentről nézni a világot, szerelmes vagyok ebbe az egészbe” – mondta egy 2008-as interjúban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?