Drog birtoklásával gyanúsítják Hujber Ferencet

2017.07.22. 10:32

A Bors úgy tudja, hogy kábítószer birtoklásával gyanúsítják Hujber Ferenc színészt, aki pár hónapja egészen meredek ámokfutást végzett a médiában, majd eltűnt. Akkoriban több lap azon pörgött, hogy józan állapotban volt-e vagy csak trollkodott. 

A Bors mai cikke azt látszik bizonyítani, hogy a színész, aki szerint Jézus is csak egy színész volt, drogot fogyaszthatott. A rendőrségi eljárás egy családi botrány miatt indult ellene, kényszerítés gyanúja miatt indult eljárás, amiben a hatóság a gyámügyet is értesítette. A vizsgálat végére azonban egészen más ügyben zárta le a nyomozást a szentendrei rendőrség, ami vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyészségnek az ügyet.

A lapnak a Pest Megyei Főügyészség azt nyilatkozta, hogy 

a bűnügy tárgya kábítószer birtoklásának vétsége. 

Az ügyészségnek most 30 napja van arra, hogy eldöntse vádat emel-e Hujber Ferenc ellen. Amennyiben ez megtörténik, a színészt akár két évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik. Jóval valószínűbb azonban, hogy mivel még nem volt büntetve, elterelésre küldik - mint annak idején Stohl Andrást, aki azután az országot járta, hogy előadásokat tartson arról, hogy a drog rossz.

Hujber Ferenc
Hujber Ferenc
Fotó: Barakonyi Szabolcs

A Bors megkereste Hujber Ferencet, de ő nem akart nyilatkozni az ügyről. 

A színész egyébként most gőzerővel dolgozik, ugyanis nemrégiben elkezdődött a Valami Amerika 3. forgatása. A bulvárlapok pedig arról írtak, hogy Hujber furcsa viselkedésének nyoma sincs már, profin tudja a szerepét és lelkesen vesz részt a forgatáson.