Auguszta
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Egy színésznő a fagyasztóba bújt a terroristák elől Barcelonában

2017.08.18. 12:19

Laila Rouass neve a hazai közönség előtt annyira nem ismert, hiszen nem sok olyan fimben és sorozatban szerepelt, ami a hazai sikerlistákon is megtalálható. Leghíresebb szerepei a Futballistafeleségek és a Holby City című sorozatokhoz fűződnek, de a tévében a magyar nézők az MI5 című sorozatban is láthatták. A marokkói-indiai származású Rouasst a moziból a Conan-remake-ből ismerhetjük, Conan anyját alakította benne.

A színésznő éppen Barcelonában nyaral, és a tegnap este éppen a Ramblán sétálgatott, amikor elszabadult a pokol. A Twitterre kiposztolt üzenetei alapján Rouass a sétálóutcába behajtó kisbusz elől egy étterembe menekült be, ahol a fagyasztóba bújt el az esetleges folytatás elől:

Rouass, aki egyébként a snooker világbajnok Ronnie O'Sullivan menyasszonya, egyik későbbi üzenetében fegyverropogásról is beszámol, a fagyasztóból előjőve pedig telefonjával azt is felvette, ahogy az utca felett rendőrhelikopter körözött, és írt a fegyveres rendőrök jelenlétéről és a környék hermetikus lezárásáról is: