Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Nyomoz a rendőrség a sztárfotós zaklatási ügyében

2018.01.03. 10:38

A New York Daily News megtudta: a rendőrség megkezdte a nyomozást az aktfotóiról ismert Terry Richardson szexuális zaklatási ügyében. A New York-i rendőrség "elit egységével" a lap szerint mostanra már több nő leült beszélgetni Richardson ügyeiről. A rendőrség nem kommentálta az értesülést.

Ahogy azt korábban megírtuk, az 52 éves fotóst, aki a teljes sztárvilágot fotózta már Beyoncétól Miley Cyruson át Obamáig, Caron Bernstein modell vádolta meg nemi erőszakkal. A nő azt állítja, hogy a fotós 2003-ban egy fotózás közben orális szexre kényszerítette őt.

A New York Daily Newsnak hozzáfért a fotózás negatívjaihoz is. A lap azt írja, hogy vannak köztük olyan képek, amelyeken csak a nő melle látszik, azon pedig spermának látszó foltok vannak. Ezek a képek végül nem jelentek meg sehol.

Nem ez az első eset, hogy nemi erőszakkal vagy zaklatással vádolják Richardsont, ennek ellenére vannak cégek, amelyek még foglalkoztatják őt, tavaly is jelent meg a kínai Vogue-ban sorozata, melyen a Trónok Harca Daenerysét játszó Emilia Clarke állt modellt.

Richardson az ügyvédjén keresztül üzent a sajtónak: tagadta a vádakat.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!