Egy újabb tragikus haláleset az amerikai pornóiparban

2018.01.09. 16:18

20 éves korában elhunyt Olivia Nova, amerikai pornószínésznő, közölte a Direct Models ügynökség, ami a színésznőt képviselte. A sajtóközleményben azt írják, hogy a halál oka egyelőre ismeretlen. Január hetedikén Las Vegasban halt meg, itt fogják megvizsgálni, hogy mi lehetett a halálának az oka. A vizsgálat eredménye az ügynökség szerint legalább 6-8 hét múlva lesz majd csak nyilvános.

nintchdbpict000377151066
Fotó: @olivianovaxxx / Twitter

Az utóbbi időben több tragikus haláleset is megrázta az amerikai pornóipart, aminek a hátteréről ebben a cikkünkben írtunk. August Ames mindössze 23 évesen lett öngyilkos tavaly decemberben. Az ő tragédiájával valószínűleg az lehetett összefüggésben, hogy nyilvánosan vállalta, hogy azért mondott le egy szerepet, mert partneréről megtudta, hogy meleg pornóban is szerepelt. A posztjára rengeteg dühös reakció érkezett, ami összefüggésben lehetett két nappal későbbi halálával.

Nem sokkal korábban Yurizan Beltran halála is megrázta a szakmát, aki valószínűleg túladagolás miatt veszítette életét. Ezek a halálesetek az utóbbi időszakban ráirányították a figyelmet a pornóiparban dolgozók testi és lelki kiszolgáltatottságára.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport