Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy újabb tragikus haláleset az amerikai pornóiparban

2018.01.09. 16:18

20 éves korában elhunyt Olivia Nova, amerikai pornószínésznő, közölte a Direct Models ügynökség, ami a színésznőt képviselte. A sajtóközleményben azt írják, hogy a halál oka egyelőre ismeretlen. Január hetedikén Las Vegasban halt meg, itt fogják megvizsgálni, hogy mi lehetett a halálának az oka. A vizsgálat eredménye az ügynökség szerint legalább 6-8 hét múlva lesz majd csak nyilvános.

nintchdbpict000377151066
Fotó: @olivianovaxxx / Twitter

Az utóbbi időben több tragikus haláleset is megrázta az amerikai pornóipart, aminek a hátteréről ebben a cikkünkben írtunk. August Ames mindössze 23 évesen lett öngyilkos tavaly decemberben. Az ő tragédiájával valószínűleg az lehetett összefüggésben, hogy nyilvánosan vállalta, hogy azért mondott le egy szerepet, mert partneréről megtudta, hogy meleg pornóban is szerepelt. A posztjára rengeteg dühös reakció érkezett, ami összefüggésben lehetett két nappal későbbi halálával.

Nem sokkal korábban Yurizan Beltran halála is megrázta a szakmát, aki valószínűleg túladagolás miatt veszítette életét. Ezek a halálesetek az utóbbi időszakban ráirányították a figyelmet a pornóiparban dolgozók testi és lelki kiszolgáltatottságára.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.