Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Öngyilkos lett Mark Salling, a Glee sztárja

2018.01.30. 20:30 Módosítva: 2018-01-30 20:36:49

Holtan találták meg Los Angeles-i otthonában Mark Salling színészt, írja a Deadline. A 35 éves férfi felakasztotta magát.

Salling a Magyarországon is játszott musicalsorozat, a Glee - Sztárok leszünk egyik főszereplője volt, ezzel lett ismert. Újabban amiatt szerepelt a hírekben, hogy vádat emeltek ellene gyermekpornó birtoklásáért, ő pedig beismerő vallomást tett. Emiatt 2 évtől 7 évig terjedő börtönbüntetést kaphatott volna, a tárgyalását március 7-re tűzték ki.

A hollywoodi szexuális zaklatások kapcsán is felmerült Salling neve. Aurélie Wynn szinésznő azt állította, hogy megerőszakolta őt Ed Westwick, a Gossip Girl sorozat sztárja még 2014-ben, amikor ő és Salling egy párt alkottak. Amikor az erőszakot elmondta Sallingnak, a férfi a lányt hibáztatta és szakított vele.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.