Ödön
1 °C
11 °C

Kamu Kiss Ádám-előadásra árul duplaáron jegyet a Viagogo

2018.02.02. 16:49
Nem elég, hogy az oldalukon eleve kétszer annyiért kínálják a jegyeket, mint a Dumaszínház, és az az, hogy kezelési költségként még 50 százalékkal megfejelik, de olyan előadásra adják el a jegyet, ami nincs is.

Az eufemikusan másodlagos jegyértékesítési piacként nevezett szervezett jegyüzérhálózat, a Viagogo szintet lépett: az eddigi pofátlan lehúzások, duplaáron kínált jegyek, a fizetés gomb megnyomása után a kártyánkat megterhelő, előtte sehol nem jelzett, 20-50% között mozgó kezelési költségek mellett megjelent a kamurendezvény is a portfólióban.

Az itt elérhető Kiss Ádám rendezvények ugyanis nem léteznek. Kiss Ádám február 5-7 között Győrben fog fellépni, erről a fellépéseket szervező Dumaszínház honlapján meg is lehet győződni. A Viagogo egy nem létező eseményre kínál jegyeket, és ahogy az egy károsult leveléből kiderül, szépen levonják a jegyárat (ami duplája a Dumaszínház oldalán vásárolhatónak), megküldik a visszaigazolást is, csak éppen előadás nem lesz aznap ott, ahová hirdetik.

A jegyeket, amiket jelenleg éppen 7700 forintért kínálják, a végén 11 000 forintért számlázzák le, szóval tripla átverés van, de ez már tényleg csak hab a tortán. 

A cég ügyfél- és panaszkezelése, mint az összes olyan oldalé, ami a vásárlók gyanútlanságára és óvatlanságára épít, igen nehézkes, regisztrált fiók nélkül nem lehet őket csak úgy elérni. A Tékozló Homáron egy Gorillaz-koncertre két jegyet vásárló, majd plusz 18 000 forint körüli összeggel lehúzott vásárló kálváriája is tanulságos, itt lehet elolvasni.

A Viagogónak küldtünk kérdéseket emailben, de nincsenek illúzióink. A Dumaszínház egyelőre tanakodik a lépéseken, de valószínűleg rendőrségi feljelentést tesz, ahogy a pórul járt vevő is azt tette. Őt egyébként a Dumaszínház - bár nem lett volna kötelessége - kárpótolta egy későbbi, valóban Budapesten tartandó előadásra szóló jegyekkel. A Facebookon van egy Viagogo károsultjai nemzetközi csoport is, ezek szerint nem csak minket szívatnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?