Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gasztromesét írt az Index szerzője

2018.04.12. 15:58

Tilda és a kövér macska címmel jelent meg az Index újságírójának, Kalas Györgyinek új mesekönyve.

30531209 10156382039327958 3850003147921555456 n

"A történet főhőse, Tilda egyedül unatkozik anyukája éttermében, a Bodzásban. Pedig a barátai jobbnál jobb helyeken nyaralnak. Csak neki kell otthon ülnie, míg az anyukája a híres vendégekre főz. Ám beüt a katasztrófa: valaki tönkre akarja tenni a családi éttermet. Vajon ki terjeszt gyanús pletykákat a kisvárosban? Ki feni a fogát a Bodzásra? Lehet, hogy mégis Tilda nyara alakul a legizgalmasabban? A kislány biciklire pattan, hogy kinyomozza a rejtélyt, sőt még a főzőtudományát is megcsillogtatja!" - áll a könyv ismertetőjében, amit elsősorban a 6 és 10 év közötti korosztálynak ajánlanak. 

A könyv bemutatója április 22-én lesz a Könyvfesztiválon, a Milenáris D épületében. Ott a szerző, Kalas Györgyi mellett Szalay György illusztrátorral is találkozhatnak. A Tilda és a kövér macska Kalas Györgyi második könyve, az első, a többször kiadott Anyakönyv nem mese volt, hanem a terhességet, a szülést és a kisgyerekes létet járta körül szórakoztató formában.