Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvált a járókerettől Szilágyi István

2018.04.24. 08:54

Műtétje után egyre jobban van Szilágyi István, már nem kell járókeretet használnia, írja a keddi Blikk.

A 80 éves színész februárban került kórházba, egy balesete miatt kellett megoperálni, majd otthon lábadozott, ám a jelek szerint az állapota fokozatosan javul. Felesége, Humenyánszky Jolán szerint a férje sokat erősödött, folyamatosan szedi vissza a kórházban leadott kilókat.

"Egész jól van már, tud segítség nélkül is közlekedni, nem kell neki a járókeret sem. Persze, botot azért használ, hála az égnek, óvatos lett. Egyébként pedig élvezi a ragyogó időt, délutánonként a kertben szokott napozni" – mondta a lapnak a színész felesége.

Szilágyi Istvánt a Bors sorozat Sipos urától kezdve az Indul a bakterház piócás emberéig számos szerepben láthattuk, a legtöbben azonban a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárjaként ismerik. Fiát az év elején engedték szabadon, miután egy korábbi vita során összeverte édesapját.