Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Meghosszabbítja a Malkovich Malkovich Malkovich-kiállítást a Műcsarnok

2018.04.25. 15:33

Ha valaki lemaradt volna arról a kiállításról, aminek képein John Malkovich különböző híres embereket utánoz, és híres képeket játszik újra, akkor nem kell elkeseredeni, a Műcsarnok június 3-ig meghosszabbította a nyitvatartást a nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve mert Malkovich maga május 23-án Budapestre érkezik, előadni a Report On The Blind című önálló estjét.

A Budapest FotóFesztivál keretében, február 28-án megnyílt kiállítást eddig több mint tízezer ember látta, írja az MTI.  Sandro Miller fotóin a színész olyan híres emberek gúnyájába bújik bele, mint Marilyn Monroe, Che Guevara, Andy Warhol, Simone de Beauvoir, Albert Einstein, Salvador Dalí és John Lennon. A 2017-ben húsz új fotóval teljessé tett sorozat Budapesten látható először - közölte a Műcsarnok.

A Szarka Klára fotótörténész által rendezett tárlatban május 8-án Lakatos Márk stylist, divatújságíró, jelmeztervező, május 29-én Litkai Gergely humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztő, június 2-án pedig Szabó T. Anna költő, műfordító és Dragomán György író, műfordító tart rendhagyó vezetést.