Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kirúgták Kerényi Miklós Gábort az Operettszínháztól

2018.04.26. 07:52 Módosítva: 2018-04-26 08:00:56

Rendkívüli felmondással kirúgták Kerényi Miklós Gábort az Operettszínháztól április 13-án, tudta meg a Blikk. A színház megerősítette a lap információját. Mint közölték, az egykori igazgató, művészeti vezető

az utóbbi időben több olyan nyilatkozatot is tett, amelyek rossz fényben tüntették fel a munkahelyét.

Kerényit a zaklatási vádak miatt már korábban felmentették a munkavégzés alól, azonban kapta a fizetését és a juttatásokat, így a színház véleménye szerint be kellett volna tartania a mindenkire vonatkozó szabályokat.

Kerényi a tavaly ősszel kirobbant zaklatási ügy kapcsán kérte nyugdíjazását, az Operettszínház pedig belső vizsgálatot indított. A vizsgálat nem tárt fel szexuális visszaéléseket, holott Maros Ákos egykori táncos azt állította, Kerényi elverte egy törött vállfával, Czapáry Veronika írónő pedig azt, hogy ő tizenegy olyan emberről tud, aki azt állítja, Kerényi molesztálta őket, de legtöbbjük név nélkül sem vállalta, hogy elmondja a történetét.

Az Operettszínház korábbi igazgatója négy napja interjút adott az Indexnek is: