Árpád
-2 °C
4 °C

Luc Bessont szexuális erőszakkal vádolja egy színésznő

2018.05.19. 21:06

Egy színésznő, aki már két filmnél is együtt dolgozott Luc Bessonnal, a francia rendezővel, feljelentést tett a párizsi rendőrségen szexuális zaklatás miatt a rendező-producer ellen, írja a Variety.com. Az ügyben eljárás indult. A színésznő nem szerette volna, hogy kiderüljön a neve, de a lapnak megerősítette a feljelentés tényét, míg a rendőrség megtagadta, hogy kommentálja a híreket.

A színésznő elmondta Varietynek, hogy az eset múlt csütörtökön, május 10-én történt a Bristol Hotelben, a párizsi Champs-Élysées közelében, ahol egy találkozójuk volt. A feljelentést pénteken tette. A lap nem érte el a színészt, de jogi képviselője annyit közölt, hogy Besson kategorikusan tagadta az ellene felhozott vádakat. Annyit elmondtak, hogy régóta ismeri a színésznőt Besson, és soha nem viselkedett vele helytelenül.

nydailynews.com azt írja, a 27 éves színésznő a rendőrségi feljelentésében elmondta, hogy a rendező drogot tett a teájába, és erőszakoskodott vele, míg ő magatehetetlen volt. Meghallgatásakor azt állította, hogy két éve van intim kapcsolata az 59 éves rendezővel.

A Variety szerint Franciaországban a #metoo mozgalom, kampány megjelenése óta keringenek Bessonnal kapcsolatban szexuális zaklatással kapcsolatos pletykák. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?