Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hugh Grant megnősül

2018.05.21. 14:37

Megnősül Hugh Grant Golden Globe-díjas brit filmsztár, akit a bulvársajtó mostanáig csak megrögzött agglegényként emlegetett. A házasságkötés pontos ideje nem ismert, de a brit törvények szerint az esküvőt az egybekelést megelőző három héten belül kell kihirdetni.

Az 57 éves Grant és svéd származású élettársa, a 39 éves Anna Eberstein esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyve hivatala hirdette ki, mivel a párnak ebben a negyedben van háza. Eberstein valaha az ESPN amerikai sportcsatorna producere volt, ma az Ace&Me gyermekruhamárka svéd részlegénél igazgató.  

Ez egy olyan nap, amiről Grant barátai közül senki sem hitte volna, hogy valaha is bekövetkezik.

– idézte hétfőn a Sun a világhírűvé vált színész ismerőseit. Grant nem sokkal az 50. születésnapja előtt még arról beszélt, hogy attól fél, hogy szomorú és magányos öregember lesz belőle.

Grant és elvált partnere hat éve élnek együtt. Van három közös gyerekük, illetve Grantnek van még két gyereke Tinglan Hong kínai színésznőtől.

(MTI)