Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tö­rő­csik Mari: Nagyon jól érzem magam

2018.06.01. 08:54

"Köszönöm kérdését, nagyon jól érzem magam. Elvagyok a velemi házamban" – mondta a Bors újságírójának Tö­rő­csik Mari, akit az év elején engedtek haza a szombathelyi Markusovszky Kórházból, ahol nagyjából egy évet töltött.

"Most már az időjárás is jobbra fordult. Nemrégiben nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás. Szerencsére ezen is túl vagyunk" – folytatta a színésznő, aki arról is beszélt, hogy a nyáron nem tervez sehova menni, jól érzi magát a Vas megyei településen.

"Itt mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Velemen nagyon jót lehet pihenni" – mondta Tö­rő­csik Mari, aki leghamarabb ősszel tervez Budapestre utazni. "Még az is lehet, hogy munka miatt, de erről még nem beszélek" – tette hozzá.

A színésznő szavait némileg árnyalja, hogy a napokban lemondott egy már meghirdetett fellépést Szombathelyen. A Weöres Sándor Színház június harmadikára, vasárnapra, hirdette meg a Találkozás Törőcsik Marival című programot, ez azonban a színésznő kérésére elmarad.

A Weöres Sándor Színház örömmel tapasztalta, hogy Törőcsik Mari egészségi állapota hónapról hónapra javul. Április végén Jordán Tamás felkérésére elvállalt egy beszélgetést június 3-ára. Ugyan a művésznő állapota kielégítő, ő maga még nem érzi elég erősnek magát ahhoz, hogy a saját magától és a közönség által elvárt színvonalon tudjon teljesíteni. Jordán Tamással abban egyeztek meg, hogy a június 3-ára tervezett beszélgetés elmarad, de ősszel feltehetően lesz.

Törőcsik Mari a tavalyi év elején tüdőgyulladással került kórházba, állapota közben többször javult, pár napra haza is engedték. Legelőször szeptemberben, de otthonában balesetet szenvedett, így hamar visszakerült a szombathelyi kórházba.