Bocsánatot kért Sorostól az őt lenácizó komikus

2018.06.12. 17:38

Roseanne Barr két hete rekordgyorsasággal bukott óriásit, miután lemajmozta Valerie Jarrettet, Barack Obama elnök tanácsadóját, előtte pedig undorító náci kollaboránsnak nevezte Soros Györgyöt. Úgy tűnik, most megpróbálja összeszedni méltósága maradékát, ugyanis hétfőn töredelmesen bocsánatot kért Sorostól – írja a Jewish News.

Roseanne Barr
Roseanne Barr
Fotó: Kevin Winter

A komikus még május 28-án ment neki elég keményen Chelsea Clintonnak, azt írta, igazán szégyellhetné magát, mert képes volt hozzámenni Soros György unokaöccséhez. Clinton erre azt válaszolta, hogy férje nem áll rokoni kapcsolatban az üzletemberrel, emellett pedig hosszan méltatta Soros alapítványát. Barr erre nemhogy nem vett vissza, de még keményebben támadott, egy azóta már törölt bejegyzésben a következőket írta:

Sajnálom, hogy félrevezető információkat tweeteltem rólad, kérlek bocsáss meg! Egyébként tudtad, hogy Soros György egy náci, aki zsidókat küldött haláltáborokba és elvette a vagyonukat? Mindannyian hibázunk, ugye Chelsea?

Hétfőn este aztán hirtelen megváltozott a véleménye, Twitteren kért bocsánatot Sorostól, sőt még az Open Society Foundations oldalát is belinkelte, hogy mindenki informálódhasson az igazságról a holokausztot túlélő üzletemberrel kapcsolatban.

Roseanne Barr tündökléséről és bukásáról már mi is írtunk, ezt a cikket itt olvashatják el.