Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Nem volt kábítószer Anthony Bourdain szervezetében halálakor

2018.06.22. 23:42

Józan életet élt halála előtt Anthony Bourdain, nem találtak holttestében semmiféle kábítószert - jelentette a Yahoo News. Mivel a tévés személyiség nyíltan beszélt drogos múltjáról, felmerülhetett, hogy esetleg ez vezetett öngyilkosságához, de a friss orvosszakértői vizsgálatok ezt kizárták, mert semmilyen illegális szert nem mutattak ki a testében. Az egyedüli szer, amit találtak az egy kábítószernek nem minősülő gyógyhatású szer volt, de ez is csak kis mennyiségben. 

Anthony Bourdain a gasztrotelevíziózás és -újságírás kiemelkedően sikeres és elismert alakja volt, de két hete egy franciaországi forgatáson felakasztotta magát a szállodai szobájában. A rendőrség elrendelte halála körülményeinek kivizsgálását, aminek eredményeit pénteken ismertette az ügyészség.  

Bourdain fiatalabb korában heroint, cracket, kokaint és metadont is használt, de 1990-ben felhagyott ezzel, ez után csak alkoholt fogyasztott. Ismerősei szerint is megingathatatlan volt kábítószermentes életében. 

Bourdain 61 évet élt, a Parts Unknown című műsorának nemrég indult el a 11. évada, amiből eddig 6 epizód került adásba. Az utolsó rész, amit leadott a CNN, Berlinben játszódott.

 

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?