Szilvia
5 °C
16 °C

Újabb színész állítja, Kevin Spacey fogdosta őt

2018.07.03. 18:37

Újabb híresség állt elő azzal, hogy Kevin Spacey zaklatta őt. Most Guy Pearce, többek közt a Mementóból és a Prometheusból ismert ausztrál színész utalgatott arra egy tévés interjúban, hogy a zaklatással vádolt Oscar-díjas Spacey molesztálta őt. 

Pearce és Spacey az 1997-es Szigorúan Bizalmas című neo noir filmben dolgoztak együtt, ezért is kérdezte őt a zaklatási ügyei miatt legutóbbi filmjéből egyszerűen kivágott színészről. Pearce erre azt mondta: "Igen, igen. Nehéz erről most beszélni. Kiváló színész, remek színész...Kicsit nehéz volt vele, igen." Ezután pedig a stúdió közönségéhez fordulva azt mondta:

Ő egy fogdosós srác.

(eredetiben: He is a handsy guy) "Szerencsére én 29 éves voltam, nem 14" - tette hozzá Pearce. Ezzel az egész Spacey-botrányt kirobbantó ügyre utalt, arra, hogy Anthony Rapp színész vádjai szerint Spacey szexuálisan zaklatta őt 1986-ban, amikor Rapp 14, Spacey pedig 27 éves volt. 

Kevin Spacey-t Rapp mellett még vagy húszan vádolják zaklatással, állítólag fogdosta a londoni Old Vic színház színészeit és munkatársait, amíg az intézmény művészeti igazgatója volt, a Kártyavár forgatásán dolgozókat, kollégája, Richard Dreyfuss fiát és a norvég király egykori vejét is. Emiatt már Londonban és Los Angelesben is nyomoznak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?