Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Először beszélt Kevin Spacey zaklatásáról sorozatbeli partnere

2018.07.09. 09:23

Robin Wright, a Kártyavár című sorozat Claire Underwoodja korábban még nem nyilatkozott a főszereplőt, a Francis Underwoodot játszó Kevin Spacey zaklatási ügyeiről. De mivel most kezdődik az utolsó, hatodik évad - amelyből már kirúgták Spacey-t -, a Today című műsorban most megszólalt.

Kevin és én a mehet és az ennyi között ismertük egymást, és a beállítások közti szünetből, amikor együtt nevetgéltünk. De magát az embert nem igazán ismertem. Hihetetlen mesterembernek ismertem meg

- nyilatkozta Wright.

Spacey-ről először egy Anthony Rapp nevű színész állította, hogy 14 éves volt, amikor a sztár zaklatta őt, de azóta már 20-nál is többen állították ugyanezt, és több rendőrségi vizsgálat is indult az ügyben; legutóbb Guy Pearce mondta azt, hogy Spacey-t csak "fogdosós srácnak" nevezték.

Miután Spacey-t kirúgták a Kártyavárból, az alkotók azt is bejelentették, hogy a hatodik lesz az utolsó évad a sorozatból, bár azt állították, ennek abszolút semmi köze sincs a botrányhoz, egyébként is így akartak tenni.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?