Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Dürer Kert hosszú távra tervez

2018.07.20. 13:26

Eddig sem volt ráhatásunk arra, hogy ki az ingatlan tulajdonosa, ez egy hatalmas terület, és eddig is több tulajdonosa volt

- nyilatkozta az Indexnek a Dürer Kert sajtófőnöke, Ágoston Dániel. Mint elmondta, a Dürer Kert bízik a folytatásban, az ingatlan eddig sem volt az övék, csak bérlik, jelenleg is érvényes szerződésük van, amely azonban nem határozott időre szól. "Rengeteg programunk van lekötve nemcsak idén, hanem már a következő évre is" , - hangsúlyozta Ágoston, aki szerint a Dürer Kert a továbbiakban is úgy fog működni mint eddig, és remélik minél tovább, bár azt nem tudják, hogy az új tulajdonosnak milyen tervei vannak.

Mint azt a 24.hu pénteken megírta, egy hosszadalmas felszámolási folyamatba csomagolva Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amin a Dürer Kert nevű szórakozóhely is van. A 36,8 ezer négyzetméteres, Városliget melletti terület egy tőkealapé és Garancsi István ingatlanbefektető cégéé lett a cikk szerint.

A Dürer Kert bezárásának a híre már eddig is többször felröppent, és a héten a józsefvárosi önkormányzat az Aurórát és a Corvin tetőt is bezáratta, így a tulajdonosváltás híre után többen a ennek a szórakozóhelynek a bezárásától is tartanak.