Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tüdődaganata miatt ismét megműtötték Székhelyi Józsefet

2018.07.20. 09:01

„Komoly egészségügyi problémával nézek szembe, miközben a számomra meghatározó, gyönyörű munkáimat végzem. Lelkileg és fizikailag nem könnyű korszakot élek meg” – nyilatkozta novemberben Székhelyi József színész, aki azt is elmondta, hogy mellkasi problémával műtötték, és eközben az orvosok megállapították, hogy rákbeteg.

A tüdődaganatra kemoterápiás kezelést kapott, mely egy ideig használt, egy májusi vizsgálat alkalmával azonban az derült ki, hogy a daganat nőtt, ráadásul szervezetében áttétek is keletkeztek, írja a pénteki Blikk. Így a színészt a héten ismét megoperálták, most már otthon lábadozik, a műtét jól sikerült.

„Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog" – nyilatkozta telefonon a Blikknek Székhelyi, aki egyúttal köszöni a közönség aggódását. Elmondta, hatéves kislánya fényképét mindenhova magával viszi, de nem szeretné, hogy a lánya betegen lássa. A színész korábban azt nyilatkozta: 54 éve dohányzik, és betegsége ellenére sem tudja letenni a cigarettát.