Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Öngyilkos lett a horrortetoválásokkal tetőtől talpig kivarrt modell

2018.08.03. 09:56

Holtan találták montreali lakásában Rick Genest modellt, aki Zombie Boyként volt ismert a teljes testét fedő, belső szerveket és csontokat ábrázoló, és a fejét is megskalpolt koponyává változtató tetoválásai miatt. A híradások szerint valószínűsíthető, hogy öngyilkosság történt.

Rick Genest leghíresebb fellépése az volt, amikor 2011-ben Lady Gaga Born This Way című klipjében szerepelt, amelyet csak a Youtube-on 231 millióan láttak. A videóban Lady Gaga is Genestéhez hasonlóra festette az arcát.

Lady Gaga is kifejezte a gyászát, elviselhetetlenül fájdalmasnak nevezve a veszteséget. „Keményebben kell dolgoznunk azon, hogy megváltoztassuk a közéletet, és reflektorfénybe helyezzük a mentális egészség témáját, eltörölve a stigmát, hogy erről nem szabad beszélni” – írta. „Ha szenvedsz, szólj egy barátnak vagy egy családtagnak még ma. Muszáj megmentenünk egymást.”

Rick Genest szerepelt a japán Vogue-ban is, volt Jay-Z divatmárkájának arca, és modellkedett a francia dizájnernek, Thierry Muglernek is.

A holttestét hat nappal a 33. születésnapja előtt találták meg. Az ügynöksége azt írta, sokkolta őket a fájdalmas hír. „Ricót mindenki szerette, akinek volt lehetősége megismerni őt” – írták.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!