Ákos, Bátor
4 °C
11 °C

Curtis már 2015-ben arról mesélt, hogy egy este 40 ezret is elköltött kokainra

2018.08.30. 07:45 Módosítva: 2018.08.30. 09:27

A Story magazin is foglalkozik Majka és Curtis szakításával. A lap felidézi, hogy Curtis már 2015-ben megjelent életrajzi könyvében beszélt a droggal való kapcsolatáról.

A Csibész bibliában ezt mondja magáról:

Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam, belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben berúgnék. De sajnos tényleg nagyon bejött a kokain. Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnt fel az embereknek, csak másnap. Ráadásul rosszul sem voltam tőle.

Az elmúlt évek legsikeresebb rapduójának az vetett véget, hogy Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a közönség előtt jelentette be: nem dolgozik együtt többet Curtisszel, mert társa súlyos drogproblémákkal küszködik, és azon a koncerten sem tudott vele fellépni.

Az Indexnek adott interjúban Majka azt mondta: éveken át próbált segíteni barátjának, hogy szakítson a kábítószerrel, de a próbálkozásai kudarcot vallottak. A Story azt írja: sokan Majka szemére vetik, miért így kellett szakítani Curtisszel, miért nem adott haladékot társának, de ezen már rég túl vannak, talán százszor is. Pár éve már majdnem eljutottak idáig, de akkor Curtis hajlandó volt elmenni elvonóra.

Az Indexnek adott interjúban Majka azt mondta: a Szegedi Ifjúsági Napokon a fellépésre Curtis úgy érkezett meg, hogy nem volt képes színpadra állni, és el is hagyta a helyszínt. A Blikk azt írja: miközben Majka egyedül állt a színpadon, furcsa jelenet játszódott le a környéken. Egy fesztiválozó azt látta, hogy Curtis bódult állapotban akart megmártózni az erős sodrású Tiszában. Többen odasiettek, és kirángatták a vízből, Curtis pedig ezután elszaladt. 

Majka és a stáb tagjai a fellépés után még órákon át keresték Szegeden. Végül hajnalra kiderült, hogy Curtis taxit hívott, és azzal utazott vissza Budapestre.