Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Mark Hamill egy összevert, jó fej kissrác rajongója lett

2018.08.31. 12:48

Hatalmas pacsi Aiden Vazqueznek az őt ért csapások ellenére is megőrzött bátorságáért és a bölcsességéért. Nagyon büszke vagyok rád, amiért megmutattad, hogy a való életben is lehetsz Jedi. Gratulálok, Aiden - az Erő veled lesz... Mindig!!! Rajongód, mh

Ezzel kommentálta a Star Wars-filmekben Luke Skywalkert játszó Mark Hamill egy 10 éves kisfiú szomorú esetét a Twitteren.

Az ötödikes kaliforniai kisfiú, Aiden Vazquez megveréséről a helyi média is beszámolt, mivel a srác azt mondta: azért nem ütött vissza, amikor iskolatársai szekálták, mert "a Star Warsból megtanulta, hogy egy Jedi nem ezt tenné".

A kisfiút augusztus 27-én ütötték meg úgy, hogy kórházba került, és több öltéssel kellett összevarrni a szeme fölötti sebet. Az őt megverők csúfolták, és a hátizsákját is elvették.

A fiú anyukája szerint az iskola nem tesz eleget az iskolai szekálások ellen; a fiát már tavaly is kórházba vitték, akkor azért, mert úgy a falnak lökték, hogy felszakadt az álla.

Hamill-lel kapcsolatban egyébként szintén friss hír, hogy a filmek alkotói bejelentették: Luke Skywalker a 2020-as következő epizódban is szerepelni fog.

Ne maradjon le semmiről!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?