Mark Hamill egy összevert, jó fej kissrác rajongója lett

2018.08.31. 12:48

Hatalmas pacsi Aiden Vazqueznek az őt ért csapások ellenére is megőrzött bátorságáért és a bölcsességéért. Nagyon büszke vagyok rád, amiért megmutattad, hogy a való életben is lehetsz Jedi. Gratulálok, Aiden - az Erő veled lesz... Mindig!!! Rajongód, mh

Ezzel kommentálta a Star Wars-filmekben Luke Skywalkert játszó Mark Hamill egy 10 éves kisfiú szomorú esetét a Twitteren.

Az ötödikes kaliforniai kisfiú, Aiden Vazquez megveréséről a helyi média is beszámolt, mivel a srác azt mondta: azért nem ütött vissza, amikor iskolatársai szekálták, mert "a Star Warsból megtanulta, hogy egy Jedi nem ezt tenné".

A kisfiút augusztus 27-én ütötték meg úgy, hogy kórházba került, és több öltéssel kellett összevarrni a szeme fölötti sebet. Az őt megverők csúfolták, és a hátizsákját is elvették.

A fiú anyukája szerint az iskola nem tesz eleget az iskolai szekálások ellen; a fiát már tavaly is kórházba vitték, akkor azért, mert úgy a falnak lökték, hogy felszakadt az álla.

Hamill-lel kapcsolatban egyébként szintén friss hír, hogy a filmek alkotói bejelentették: Luke Skywalker a 2020-as következő epizódban is szerepelni fog.

Ne maradjon le semmiről!