Bocsánatot kért a pap, aki letaperolta Ariana Grandét

2018.09.02. 15:16

Elég szomorú módon a soul királynőjének is nevezett Aretha Franklin temetéséről nem azért beszélnek világszerte, mert annyira megható és felemelő volt a rendezvény, hanem egészen más miatt

azért, mert a szertartást vezető pap kicsit megcsöcsörészte a fellépő Ariana Grande énekesnőt.

Charles H Ellis III püspök elég határozottan ölelte magához a 25 éves popsztárt, aki Aretha Franklin egyik legismertebb dalát, a Natural Woman-t énekelte el a szertartáson. Ahogy ez a hamar virálissá vált felvételen látszik, Ellisnek valahogy úgy sikerült átkarolnia a fiatal énekesnőt, hogy időnként gyakorlatilag már a mellét fogdosta. 

Grande láthatóan borzasztóan kellemetlenül érzte eközben magát, amin csak rontott, hogy Ellis azt mondta, mikor először meglátta Ariana Grande nevét, azt hitte, ez egy új étel neve a Taco Bell mexikói gyorsétteremláncban. 

Ellis azóta egy videóüzenetben bocsánatot kért az énekesnőtől, amiért túl "barátságosan" ölelte át és amiért összekeverte egy mexikói étellel az amúgy olasz származású Grandét. A püspök azt mondta, természetesen nem akarta senkinek a mellét fogdosni, és hogy ő minden fellépő művészt, férfit és nőt is átöltet, mert ez a szertartás és az egyház a szeretetről szólt. A mexikói kajás vicceskedésről pedig azt mondta, hogy lehet, hogy nem volt jó vicc, de amikor kilenc órán keresztül kell vezetni egy programot, akkor az ember igyekszik egy kis humorral feldobni az eseményt.

Nem a püspök volt az egyetlen, akiről Ariana Grande miatt cikkeztek a temetéssel kapcsolatban: A New York Post arról közölt képeket, ahogy Bill Clinton korábbi amerikai elnök túl látványosan stírölte az énekesnő az előadása alatt.