Leütötték Lindsay Lohant, miután el akart venni két gyereket a szüleitől

2018.09.29. 19:45

Egészen szürreális videó került ki az internetre Lindsay Lohan színésznőről. A BBC írja, hogy Lohan feltöltött egy videót az internetre, amelyen az látható, hogy két gyereket éppen megpróbál elválasztani a szüleitől, majd az egész végén az egyik nő - aki feltehetően a gyerekek édesanyja - egész egyszerűen lekever neki egyet.

A színésznő egy Instagramon közvetítette élőben, ahogy Moszkvában egy látszólag hajléktalan családhoz odamegy, akiket szír menekülteknek hív a felvételen. Lohan a szülőknek felajánlja, hogy felviszi a két gyereket a hotelszobájába filmet nézni, majd azt tanácsolja a felnőtteknek, hogy a gyerekeknek nem szabadna a földön ülni.

A család azonban nem él a lehetőséggel, amire Lohan elég aggreszíven reagál, és kioktatja az édesanyát, mert szerinte keményen kéne dolgoznia, hogy jobb életet biztosítson a gyerekeknek. Pár perccel később a család inkább úgy dönt, hogy elmennek a helyszínről, mire Lohan követni kezdi őket, és olyanokat ordibál feléjük, hogy "gyerekkereskedők" és "tönkreteszik az arab kultúrát". A videó végén aztán az anya megelégeli az egészet, megüti Lohant, aki látszólag a földre kerül. A felvételen hallani, hogy Lohan kevert orosz-angol-arab nyelven próbál kommunikálni velük.