Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leütötték Lindsay Lohant, miután el akart venni két gyereket a szüleitől

2018.09.29. 19:45

Egészen szürreális videó került ki az internetre Lindsay Lohan színésznőről. A BBC írja, hogy Lohan feltöltött egy videót az internetre, amelyen az látható, hogy két gyereket éppen megpróbál elválasztani a szüleitől, majd az egész végén az egyik nő - aki feltehetően a gyerekek édesanyja - egész egyszerűen lekever neki egyet.

A színésznő egy Instagramon közvetítette élőben, ahogy Moszkvában egy látszólag hajléktalan családhoz odamegy, akiket szír menekülteknek hív a felvételen. Lohan a szülőknek felajánlja, hogy felviszi a két gyereket a hotelszobájába filmet nézni, majd azt tanácsolja a felnőtteknek, hogy a gyerekeknek nem szabadna a földön ülni.

A család azonban nem él a lehetőséggel, amire Lohan elég aggreszíven reagál, és kioktatja az édesanyát, mert szerinte keményen kéne dolgoznia, hogy jobb életet biztosítson a gyerekeknek. Pár perccel később a család inkább úgy dönt, hogy elmennek a helyszínről, mire Lohan követni kezdi őket, és olyanokat ordibál feléjük, hogy "gyerekkereskedők" és "tönkreteszik az arab kultúrát". A videó végén aztán az anya megelégeli az egészet, megüti Lohant, aki látszólag a földre kerül. A felvételen hallani, hogy Lohan kevert orosz-angol-arab nyelven próbál kommunikálni velük.