Törőcsik Mari Budapestre költözik

2018.10.19. 09:41

A Kossuth-díjas színésznő egészségi állapota az utóbbi időben eléggé megromlott, többször is lehetett olvasni arról, hogy kórházban ápolják, megjárta az intenzív osztályt is. Most éppen jól van, legalábbis ezt mondta a Best magazinnak.

Hol rosszabb, hol jobb, jellemezte állapotát, de már nincs kórházban, ahová legutóbb eleve csak azért vonult be, hogy felerősítsék egy kicsit. Ilyen vitamin- és immunterápiára elég gyakran jár, mondta, a legutóbbira szeptemberben került sor, és a nyár miatt érezte szükségét, hiszen a meleg alaposan megviselte.

Az időjárás nagyon befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megviselt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen is túl vagyunk.

Törőcsik Mari Velemen él, vagyis élt eddig, de az ősz ott már annyira hideg, hogy orvosa tanácsára Budapestre költözik kéttagú ápolószemélyzetével együtt. "Vár rám pár feladat Budapesten" - mondta a Bestnek. (via)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Tippek
  • Személyi kölcsön