Zsófia
15 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Alec Baldwint letartóztatták New Yorkban

2018.11.02. 20:26 Módosítva: 2018.11.02. 23:55

Helyi idő szerint péntek reggel egy verekedés miatt letartóztatták Alec Baldwin színészt New Yorkban - számolt be a TMZ. Szemtanúk szerint egy parkolóhely miatt vesztek össze Manhattanben, a 10. utca és az 5th Avenue kereszteződéséhez közel.

A TMZ szerint Baldwinnak egy barátja próbálta stoppolni a helyet, de közben valaki mégis beállt oda, a színész ezen dühödött fel. Veszekedni kezdtek, aztán Baldwin állon ütötte a 49 éves férfit, akit kórházba szállítottak. A TMZ-nek egy szemtanú azt mondta, Alec azt kiabálta a verekedés közben, hogy "fuck off!" (magyarul "takarodj").  

A nemrég a Saturday Night Live-ban Donald Trumpot alakító színész azon a környéken lakik, ahol a verekedés történt. Az NBC News azonnal meg is szólaltatta a történtekről az elnököt, aki csak mosolygott, és elegánsan sok szerencsét kívánt Baldwinnak:

A TMZ pár órával a letartóztatás után arról számolt be, hogy a színész ellen eljárást indítottak garázdaság és zaklatás miatt, de kiengedték a rendőrségről, szabad lábon védekezhet.