Szilvia
5 °C
16 °C

Alec Baldwint letartóztatták New Yorkban

2018.11.02. 20:26 Módosítva: 2018-11-02 23:55:58

Helyi idő szerint péntek reggel egy verekedés miatt letartóztatták Alec Baldwin színészt New Yorkban - számolt be a TMZ. Szemtanúk szerint egy parkolóhely miatt vesztek össze Manhattanben, a 10. utca és az 5th Avenue kereszteződéséhez közel.

A TMZ szerint Baldwinnak egy barátja próbálta stoppolni a helyet, de közben valaki mégis beállt oda, a színész ezen dühödött fel. Veszekedni kezdtek, aztán Baldwin állon ütötte a 49 éves férfit, akit kórházba szállítottak. A TMZ-nek egy szemtanú azt mondta, Alec azt kiabálta a verekedés közben, hogy "fuck off!" (magyarul "takarodj").  

A nemrég a Saturday Night Live-ban Donald Trumpot alakító színész azon a környéken lakik, ahol a verekedés történt. Az NBC News azonnal meg is szólaltatta a történtekről az elnököt, aki csak mosolygott, és elegánsan sok szerencsét kívánt Baldwinnak:

A TMZ pár órával a letartóztatás után arról számolt be, hogy a színész ellen eljárást indítottak garázdaság és zaklatás miatt, de kiengedték a rendőrségről, szabad lábon védekezhet. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?