Újabb világhírű stand-upos érkezik Magyarországra

2018.11.19. 12:17

Louis CK, Eddie Izzard és Anthony Jeselnik után január 9-én újabb világhírű stand-up-komikus érkezik Magyarországra, ezúttal Bill Burr lép a Budapesti Kongresszusi Központ színpadára. A jegyek értékesítése már elindult, a legolcsóbbak 9900 forintba, a legdrágábbak 22.500 forintba kerülnek. További részletek az esemény Facebook-oldalán. Burr a műfaj egyik legismertebb alakja, akinek már öt stand up specialje készült, amiből kettő (Walk Your Way Out, You People Are All the Same) jelenleg is elérhető Netflixen. 

Burr nem csak komikusként ismert, színészként benne volt a Breaking Bad néhány epizódjában is, jelenleg pedig egy animációs sorozatot, az F for Family-t készíti a Netflixre, aminek ő a vezető  írója. Karrierje során nevezték már őt az új Louis CK-nek is, a Rolling Stone magazin stand up komikusokat rangsoroló listáján pedig a 17. helyet szerezte meg, amivel megelőzte például Kevin Hartot, Eddie Murphy-t és Eddie Izzardot is. 

Megosztó poénjai miatt többször érték már támadások, amire azt mondta, hogy szerinte 2018-ban sokkal nagyobb problémák is vannak annál, mint hogy ki melyik poénon és miért érzi sértve magát. Szerinte teljesen természetes, hogy ha valaki kiáll a színpadra beszélni, akkor nem mindenkinek fog tetszeni az, amivel viccelni próbál. Burr témái között szerepel a homofóbia, a testképzavar, túlnépesedés, illetve a politika és a popkultúra és a sport mindenféle találkozása.