Piroska
3 °C
4 °C

Ruby Rose szívesen megreformálná a magyar egészségügyet

2018.12.13. 17:11 Módosítva: 2018-12-13 17:11:25

Egy ideje már Budapesten forgat Ruby Rose, akit a világ főképp a Batwoman főszereplőjeként ismer. Mivel a színésznő aktívan megosztja Instagram-követőivel, hogy éppen mi történik vele, szerdán azt is megtudhattuk, hogy egy makacs szilikon füldugó miatt kénytelen volt kórházba menni, és eléggé berezelt a magyar kórházak állapotától. A mosdót például egy horrorfilm díszletéhez hasonlította, és imádkozott, hogy még érvényes legyen a tetanusz elleni védőoltása.

Egy olvasónk szúrta ki, hogy az Uzsoki kórházról beszél, és a látogatás traumatikus élményei után a színésznő kicsit jobban beleásta magát a magyar egészségügybe, elolvasott róla ezt-azt, biztosításokról és orvoshiányról, valamint a fiatal orvosok külföldre vándorlásáról, és meglepő módon

elborzadt.

A színésznő végül utolsó posztjában azt írta, hajlandó bármilyen módon segíteni, amivel előre lehet lendíteni a magyar egészségügyet, 13 milliós követőtáborát pedig arra kérte, ha erre van ötletük, ne habozzanak szólni neki. Szóval ha van valami gondolatuk, ne tartsák magukban.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!