Sas József nincs jól, de lesz kabaréja szilveszterkor

2018.12.27. 06:17

"Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa. Szelektáltam, hogy milyen tévéműsort, híreket nézek meg, s lemondtam arról az egyetlen rövidített előadásról is" – nyilatkozta a Blikknek Sas József komikus, akiről a bulvárlap írta meg először, hogy a művész nincs jó állapotban.

Sas József
Sas József
Fotó: Kollányi Péter

Sast novemberben orvosai figyelmeztették, az életével játszik, ha nem pihen, ám a művész egy rövidített előadást mégis elvállalt a Fészek Klub színpadán, hogy ne vesszen kárba kollégái munkája, és ő is együtt ünnepelhesse a nyolcvanadik születésnapját a meghívottakkal. De végül ezt a fellépést is le kellett mondania.

Ám a Blikk arról is ír, hogy a rajongóknak a szilveszteri Sas kabaré miatt nem kell aggódniuk, a művész hagyományos műsora ugyanis nem marad ki az ATV adásából. "Írtam egy új számot az elejére, s tizenegy régi műsor legjavából összerakom a szilveszteri kabarét, sőt a végére egy meglepetést is tartogatok" – mondta Sas József a lapnak.