Úgy leszerepelt a komikus, hogy inkább a rajongókkal ivott

2019.01.02. 15:10

Ha valaki nézte a tavaly Oscar-gálát, akkor biztos emlékszik Tiffany Haddishre, egy irtó vicces amerikai komikusra, aki a díjátadón Maya Rudolph-fal karöltve az este legviccesebb pár percét hozta össze.  Az apróbb szerepekben indult Haddish már széles körben ismert figura lett, olyan - Magyarországon nem bemutatott - filmekkel, mint a Girls Trip, vagy a Keanu: Macskaland.

Méghozzá annyira népszerű volt, hogy a Miamiban található James L. Knight Centerben elfogyott minden jegy a szilveszteri fellépésére. Ahol láthatólag nem ment neki a stand-up komikusi műfaj: Haddish elfelejtette a saját vicceit, a közönségből folyamatosan menekültek mérgesen az emberek, és maga a komikus is elismerte, hogy hát igen, ez az egész biztos felkerül majd a TMZ-re.

"Nagyon akartam dolgokról beszélni, de egy se jut eszembe" - mondta a The Root szerint.

Haddish beismerte még a színpadon, hogy reggelig bulizott előző este, és még mindig vodka folyik az ereiben. A műsorát még folytatta egy ideig úgy, hogy az iPadjéről olvasta fel a szöveget, aztán megkérdezte az addigra már teljesen felháborodott közönséget, hogy van-e esetleg kérdésük. Aztán folytatta az ivást egy üveg vodkával, amivel megkínálta az első sorban állókat.

Később Haddish Twitteren elmondta, hogy igen, ez tényleg megtörtént, és ő is azt szerette volna, hogy jobban alakuljon az este, írja a Variety.