Eszter, Eliza
EUR 383,22 Ft
USD 357,65 Ft
14 °C
24 °C

A DC-Warner után a Disney-Marvel is úgy döntött, hogy elkészíti az első női főszereplős szuperhősfilmjét, mielőtt lezárulna több mint 10 év munkája a Bosszúállók: Végjáték című filmmel. Ez lett a Marvel Kapitány, egy közepesen látványos, sokszor unalmas sci-fi-komédia-akciófilm hibrid, ami éppen, hogy befér az egyszer nézhető kategóriába. A Kultrovat Podcast legújabb adásában spoileresen vesszük végig a filmet, és arra keressük a választ, hogy miért lett a Marvel Kapitány a Marvel-filmek Han Solója.

A legújabb adásban Koroknai Gergely, Lengyel-Szabó Péter és Sajó Dávid igyekeznek választ kapni olyan kérdésekre a Marvel Kapitánnyal kapcsolatban, hogy

  • erre a filmre miért is volt szükség;
  • hogyan kapcsolódik a film a nagy Marvel-univerzumhoz;
  • miért menti meg egyedül a filmet Samuel L. Jackson;
  • hol helyezkedik el a Marvel Kapitány a leggyengébb Marvel-filmek listáján?

A podcastot tényleg csak azok hallgassák végig, akik látták már a filmet, vagy nem zavarja őket, ha elmondjuk az egész sztoriját!

Miért jó ez?

Podcastot hallgatni nagyon jó. Hosszú utazásokon, amikor már az összes zenénket rongyosra hallgattuk, és kiolvastuk a könyvet, és egyébként is ráz a busz/vonat, és összefolynak a betűk. És míg olvasni csak nehézkesen, podcastot hallgatni vezetés közben is lehet, sokkal jobb élmény ,mint bármelyik kereskedelmi rádió reklámszüneteit nyomogatni. Podcastot hallgatni futás és edzés közben is nagyon hasznos, mert így szellemileg nem vész kárba az az idő sem, amit a testedzésre fordítunk. Podcastot hallgatni takarítás és mosogatás közben is nagyon élvezetes, úgy elszáll az idő, mintha sosem lett volna. Sőt, ha nem olyan a munkája, mint nekünk, hogy szavakat kell egymás mögé rakni, hanem mondjuk pixeleket vagy dobozokat, akkor még munka közben is csak úgy szalad vele az idő.

Ne maradjon le semmiről!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek