Botond, Mózes
EUR 390,12 Ft
USD 373,79 Ft
12 °C
29 °C

17 milliós támogatás az Aranycsapatról szóló könyvre

2019.03.21. 09:34

A kormány 17 millió 250 ezer forintot ad egy focival foglalkozó könyv és egy monográfia kiadására, írja a 24.hu. A Magyar Közlöny szerdai számában megjelent határozat szerint "a kormány egyetért Borsi-Kálmán Béla monográfiájának, valamint Az Aranycsapat – és ami helyette következik című kötetének 2020. évben történő kiadásával", ezért azonnali kifizetéssel támogatja a két művet.

A szerző egyébként történész, több könyvet írt a labdarúgásról és az Aranycsapatról is, például Pszeudo-fociesszék – Széljegyzetek a futball, a politika és az irodalom határvidékéről címmel, illetve Az Aranycsapat és a kapitánya. Sorsvázlatok a magyar futballpályák világából címmel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek