Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja turnéját a Rolling Stones

2019.03.30. 17:53 Módosítva: 2019.03.30. 18:38

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja észak-amerikai turnéját a Rolling Stones. A hírt az együttes szombaton tette közzé honlapján és a Facebookon, írja az MTI.

Arról nem közöltek részleteket, hogy mi baja van a 75 éves frontembernek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert „orvosi kezelésre van szüksége”.

Az énekes frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért.

„Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – fogalmazott Mick Jagger, hozzátéve: elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

A Rolling Stones áprilisban, májusban és júniusban számos egyesült államokbeli és kanadai helyszínen lépett volna fel. A zenekar az új időpontokat a zenekar hamarosan közzéteszi.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla