Ártatlannak vallotta magát a vesztegetési ügyben a Bír-lak színésznője

2019.04.16. 16:02

Egy héttel ezelőtt tizenhárom gazdag szülő, közöttük a Született Feleségekből is ismert Felicity Huffman színésznő is beismerte, hogy pénzzel és egyéb juttatásokkal érték el, hogy a gyermekeiket felvegyék elit iskolákba az Egyesült Államokban. Nem követte a példájukat Lori Loughlin és a férje, Mossimo Giannulli, bírósági papírok szerint ugyanis ők ártatlannak vallották magukat. Pedig a házaspár a "húzónév" az ügyben, összesen 500 ezer dollárt fizettek, hogy két lányuk bekerüljön a Dél-Kaliforniai Egyetemre.

Azok, akik elismerték a vesztegetést, valószínűleg minimális büntetést kapnak majd, és az ügyészség nem hoz fel ellenük további vádakat, viszont az a 17 szülő (köztük Giannulli- házaspár), aki ragaszkodik ártatlanságához, nem ússza meg ennyivel...már amennyiben ugye bűnösnek találják őket. Ez fejenként akár 20 év börtönbüntetést is jelenhet - írja a CNN. 

Mossimo Giannullit március 12-én tartóztatták le, Lori Loughlin, aki éppen Vancouverben forgatott, pedig egy nappal később feladta magát az FBI-nak. Mindketten csak a fejenként egymillió dolláros óvadék kifizetése után kerülhettek szabadlábra.