Szűkszavúan, de megbocsátott a magyar zenésznek DJ Snake a migránsozós üzenet miatt

2019.07.10. 13:15

Miután DJ Snake lemondta a fellépését a Balaton Soundon, Lotfi Begi magyarul kommentelt az algériai származású, de franciaországi születésű előadó Instagram-oldalára, majd a zenész telefonjáról egy olyan üzenet érkezett, amelyben a DJ-t büdös arab cigány migránsnak nevezik. Lotfi Begi azt állította, a haverjai küldték a gyalázkodó szavakat, nem ő. 

Egy ilyen társaságban mindig van egy olyan ember, aki azt gondolja, hogy jó ötlet (főleg néhány pohár ital után) megviccelni a másikat a telefonjával. Ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy kint hagytam a telefont náluk, mert arról hallgattuk a zenét, én meg elmentem lefeküdni.

Ekkorra már elárasztották Lotfi Begi közösségi odalát a gyűlölködő hozzászólások, DJ Snake ugyanis felszólította rajongóit, hogy tegyék tönkre a magyar zenész oldalát. Lotfi Begi a balhé kirobbanása után felvette a kapcsolatot DJ Snake menedzsmentjével, hogy tisztázzák a dolgot, és kedden meg is érkezett a válasz Amy Thomson közvetítésével.

Egy ekkora világsztár managerével nem igazán lehet felvenni a kapcsolatot csak úgy, általában az ilyen levelekre soha nem jön válasz.A közös munkakapcsolatra való tekintettel szinte e-mail fordultával jött a válasz, hogy továbbította a levelemet Dj Snake-nek. Ebben a levélben azt írtam le neki, amit nektek is, és bocsánatot kértem amiért egy ilyen eset egyáltalán előfordulhatott.

Már délután láttam hogy leszedte Snake azt a bizonyos képet az Instájáról, de a válaszára egészen estig kellett várnom.

 - írta Facebook-oldalán Lotfi Begi, aki mellékelte is a szűkszavú levelet, aminek az a lényege, hogy Dj Snake megbocsátott magyar kollégájának.