Balesetben meghalt az egyik legnépszerűbb youtuber

2019.07.31. 08:24

38 éves korában, siklóernyőzés közben balesetet szenvedett és meghalt Grant Thompson youtuber, aki a furcsa kísérletekről készített videóival 11 millió feliratkozót szedett össze a Youtube-on. A halál hírét a TMZ írta meg először.

Thompson halálát az öccse erősítette meg. A rendőrségi jelentések szerint kedden a Utah állambeli Sand Hollow State Parkban egy holttestet találtak, de elsőre nem hozták nyilvánosságra a halott nevét. Thompsont akkor kezdték el keresni, amikor nem reagált a telefonhívásokra, és nem tért vissza a házába sem.

Thompson olyan címekkel készített videókat, mint hogy „Hogyan készíts kötelet alufóliából?” és „Hogyan építs magadnak lángszórót?”, illetve hogy „Mit művel a folyékony nitrogén az arcoddal?” 2010 óta összesen 2,47 milliárd megtekintést hoztak össze a videói, amik az alkotójára „The King Of Random”-ként hivatkoztak, ez volt a neve a csatornájának is.

A youtuber nem kizárólag a platformon jelentkezett, 2017-ben a The Tonight Show című talkshow-ban tűnt fel Jimmy Fallon vendégeként:

 A haláláról a Youtube is megemlékezett a cég hivatalos oldalán.

A legnézettebb videójában Thompson legokocka formájú gumicukrot készít:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport