Otthonából üzent Sas József

2019.08.01. 09:00

„Szinte nincs más, amit a családomnál jobban szeretek. Kizárólag a nézőket” – mondja Sas József a Best Magazin Facebook-oldalán közzétett videón. A népszerű humorista a betegsége óta először állt kamera elé.

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, Sas József Thaiföldön kapott agyvérzést az év elején, egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülővel hozták haza márciusban. A Szent János Kórház neurológiai osztályáról két héttel később Budakeszire szállították, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba, onnan térhetett haza múlt héten, saját felelősségére.

Július második felében felesége, Zsuzsa asszony nyilatkozott a humorista állapotáról. „Az igazság az, hogy ez a betegség rosszabb, mint a rák. (...) Mindent megteszek érte, hogy amíg velem van, addig szép, tartalmas napjai legyenek. Zenét hallgatunk, filmeket nézünk, nyaraláson készült fotókat, videókat kerestünk elő, elvagyunk. Szellemileg teljesen friss a férjem, de néha kicsit összezavarodik, és hirtelen nem tudja, hol van vagy hogyan került haza” – mondta.

Zsuzsa asszony arról is beszélt, hogy férje jobban van, nagyon lassan, de javul az állapota. „Jóska nagyon hálás azért a sok szeretetért, amit kap. Szereti a társaságot, a nagy beszélgetéseket, itthon erre már van lehetősége. Biztos vagyok benne, hogy jót tesz majd az állapotának” – árulta el a feleség.