Majdnem lebénult Ruby Rose, meg kellett műteni

2019.09.29. 09:33

Ruby Rose, a Batwoman sztárja sürgős műtéten esett át, ami nélkül végleg lebénulhatott volna – írja a Deadline.com. A Magyarországon a Heim Pál Gyermekkórháznak való adományozással ismertté vált színésznő két, rendellenesen álló porckorongja majdnem átvágta a gerincvelőjét. Mikor a műtétre sor került, már nem érezte a karjait és erős fájdalmai voltak. 

A beavatkozás több hónapja történt, de Rose most posztolta az Instagramjára a műtétéről készült videót azzal a szöveggel, hogy örökké az adósa lesz az orvosnak, aki lehetővé tette, hogy tovább dolgozhasson, és azt csinálhassa, amit szeret. Azoknak, akik esetleg csodálkoznának, miért filmeztette le a műtétet, a színésznő azt üzente: "Nem láttátok azt a részt Grey's Klinikából, amikor egy páciensben felejtenek egy törlőrongyot?"

A videót csak az nézze meg, aki bírja az ilyesmit, mert tényleg látszik benne, ahogyan a színésznő gerincénél machinálnak az orvosok.

Ruby Rose-t akkor kapta fel a hazai sajtó, amikor tavaly egy itteni forgatás során be kellett mennie az Uzsoki kórházba, és annyira kiakadt az állapotokon, hogy gyűjtésbe kezdett, illetve bevásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznak.