Balesete óta először állt a nyilvánosság elé Kevin Hart

2019.11.11. 09:16

Az E! People's Choice Awards egyik díjazottjaként először állt ki nyilvánosság elé Kevin Hart amerikai komikus (Pofázunk és végünk, Jumanji), miután szeptember elején súlyos autóbaleset szenvedett. Hart a "Comedy Act of 2019" (azaz nagyjából 2019 komikusi teljesítménye) díjat kapta meg Robert Downey Jr-tól.

Hart a Stronger című Kanye West-dalra vonult ki a színpadra, ahol elmondta, hogy először is köszöni Istennek, hogy itt lehet, és hogy azóta még jobban értékeli az életét, és azokat a dolgokat, amik igazán számítanak, mint például a családja. Külön megköszönte a feleségének és a gyerekeinek, akik Hart állítsa szerint tényleg odatették magukat az utóbbi hónapokban. Megköszönte a rajongóinak is, amiért támogatták őt egy nehéz időszakban. A beszédét itt lehet megnézni.

Hart helyi idő szerint szeptember 1. hajnalán baleset szenvedett Los Angelesben. A komikus az anyósülésen ült, a rendőrség szerint a balesetet a sofőr, pontosabban az ő hirtelen gyorsulása okozta, ami miatt az autó az út menti árokban landolt. A baleset után 10 napig kórházban volt, három különböző helyen repedt meg a gerince, amit meg is műtöttek. A rehabilitációja legalább egy évig fog még tartani.

A People's Choice Awards az E! bulvárbirodalom filmes díjátadója. A legjobb film idén a Bosszúállók: Végjáték lett, a legjobb családi film az Aladdin, a legjobb tévésorozat a Stranger Things.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport