Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Öngyilkos lett Silvio Horta, az amerikai Csúnya Betty atyja

2020.01.08. 08:47

Meghalt Silvio Horta, forgatókönyvíró és televíziós producer, írja a Deadline. Horta 45 éves volt.

Hortát szerda reggel találták holtan Miamiban, egy hotelszobában. A forgatókönyvíró ügynöke megerősítette a halálhírt. A Variety információi szerint a halál oka öngyilkosság volt.

Horta írta a Rémségek könyve című horrorfilmek forgatókönyvét, mindemellett producerként is dolgozott. Filmes pályafutásának talán a legfontosabb darabja volt a 2006-2010 között futó Ki ez a lány? című amerikai sorozat (angolul Ugly Betty), amivel forgatókönyvíróként több díjat is kapott. Horta mellett maga a sorozat is nyert díjakat, többek között Golden Globe-ot. A sorozat egyébként a kolumbiai Yo soy Betty, la fea című sorozat adaptációja volt. A Bettyt játszó színésznő, America Ferrera így búcsúzott Hortától Instagramon:

Megdöbbentett és a szívemet törte össze, amikor hallottam a megsemmisítő hírt Silvio Horta, a Ki ez a lány? alkotójának haláláról. Az ő tehetsége és kreativitása olyan sok örömöt adott nekem és másoknak is. A családjára és a szeretteire gondolok, hogy milyen nagy fájdalmat érezhetnek most - és az egész Ki ez a lány? családra, akiket mélyen megérintett a veszteségük.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport