Sebestyén Balázs: Tanuljatok meg olvasni a sorok között!

2020.01.19. 14:09 Módosítva: 2020.01.19. 14:18

A héten a Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője, Jáksó László azt nyilatkozta, hogy Sebestyén Balázs csak egy szerepet játszik, egyébként pedig úgy látja, hogy eljárt felettük az idő. 

Balázs eleinte nem akart reagálni a nyilatkozatra, de végül megeresztett egy nagybetűkkel kezdett személyes névmásoktól hemzsegő posztot a Facebookon. Jelezte, hozzájuk is eljutottak az „íratott bulvárcikkek, amiknek szinte mindig ugyanaz a forrása”, többször átéltek már ilyesmit. 

Úgy látja, az a probléma, hogy sokan hallgatják a műsorukat, ez sokakat zavar, viszont „a hallgató szabadon választ, és oda teker, ahova szeretne”. Hallgatóinak azt ajánlotta, ne higgyenek el mindent, tanuljanak meg olvasni a sorok között. 

Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek, és csináljuk tovább a dolgunkat! Ha pedig jobb kedvvel indul a napotok miattunk, akkor már megérte, és ezt ezek a lapok sem tehetik tönkre! Legyen sok jó reggeli műsor, a hallgató pedig döntsön! 

– zárta bejegyzését.