Albin
0 °C
10 °C

Egy nyest zuhant a nézőkre a Miskolci Színházban

D VAJ20160628001
2020.01.23. 11:48

Egy nyest zuhant a padlásról a nézőkre a Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán, írja a borsod24.com. A cikk szerint az Üvöltő szelek című előadáson történt a baleset.

Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat. Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre 

- közölte a színház egyik munkatársa.

A történet itt nem ért véget, a portál beszámolója szerint a közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet. Elhelyezte egy dobozban, és a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül, akik éjfél után néhány perccel meg is érkeztek. A mentést meg is lehet nézni, kitettek róla egy videót a Facebook-oldalukra: 

Lehoczky Krisztián, a madármentő állomás vezetője ugyanezen az oldalon számolt be arról, hogy nyest, aki nagyon rossz állapotban került hozzájuk, a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

(Borítókép: Vajda János / MTI)