Justin Bieber úgy aggódik Billie Eilish-ért, hogy elsírta magát interjú közben

2020.02.16. 13:28

Justin Bieber látványosan aggódik az idei Grammyn taroló Billie Eilish-ért, a Beats 1-nak adott interjújában még meg is könnyezte, amikor arról beszélt, meg akarja védeni a fiatal popsztárt azoktól a dolgoktól, amiken ő maga átment. 

Az Insider beszámolója szerint Biebert új albuma, a Changes kapcsán interjúvolta meg az Apple Music csatornája, de a beszélgetés során olyan témák is feljöttek, mint Kobe Bryant kosaras halála, a 25 éves énekes ekkor pityeredett el először. Innen már nem volt megállás az érzelmi hullámvasúton: amikor a riporter, Zane Lowe a kiskora óta Bieber-rajongó Billie Eilish-hoz fűződő viszonyáról faggatta az énekest, akkor ismét könnyezni kezdett és azt mondta, védelmezné szeretné a most 18 éves Eilish-t, nehogy olyan dolgokat kelljen keresztül mennie, mint korábban neki, aki szintén tinédzserként került a popiparba. 

Bieber "senkinek nem kívánná", hogy átélje, amit ő átélt. Mint mondta, nagyon nehéz volt számára fiatal előadóként, hogy mindenki azt kommunikálta felé, mennyire szereti, de a következő pillanatban már képesek voltak hátat fordítani neki. A depressziós időszakairól az utóbbi időben nyíltan beszélő Bieber azt is megígérte, hogy ha Billie Eilish-nak szüksége lesz a támogatására a jövőben, akkor elég egy telefon, és rendelkezésre áll.