Letartóztatták Steven Spielberg lányát családon belüli erőszak miatt

2020.03.02. 14:50

Családon belüli erőszak gyanújával letartóztatták Steven Spielberg lányát, Mikaelát. A 23 éves nőt a nashville-i börtönbe szállították, ahonnan 1000 dolláros óvadék fejében távozhatott – írja az Independent.

Az ügy további részletei ismeretlenek, de Mikaela Spielberg élettársa, a 47 éves darts-játékos Chuck Pankow azt nyilatkozta, "senki nem sérült meg", és "az egész csak egy félreértés".

Mikaela Spielberg mostanában gyakori szereplője a médiának. Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég jelentette be (örökbefogadó) szüleinek, a Spielberg-házaspárnak, hogy (szóló) pornós karrierbe kezd, mert "elege van abból, hogy mások szerint gyűlölnie kéne a testét".

Az Independent azt írja: egy interjúban arról is beszélt, hogy fiatalabb korában rengeteget szenvedett, mert pedofil "szörnyetegek" zaklatták, és ennek mindmáig megvan benne a hatása. "Elérték, hogy feltegyem magamnak a kérdést, mi az én testem? Mit jelent, hogy van testem, és mit jelent biztonságban létezni egy testben? Milyen érző emberi lénynek lenni, és milyen, ha nem használnak ki?"

Mikaela ugyanakkor leszögezte: nem szülei köreiből kerültek ki zaklatói.

Ne maradjon le semmiről!