Antonio Banderas is csatlakozott az Uncharted-film stábjához

2020.03.03. 15:56

A legjobb színésznek járó Oscar-díjat ugyan nem kapta meg, de ettől még nem áll meg az élet, és mint kiderült, Banderas is szerepelni fog a videojáték-sorozata alapján készült filmben Tom Holland és Mark Wahlberg mellett – írja a Variety. Hozzátették, hogy forrásaik szerint Sophia Ali (A Grace klinika) és Tati Gabrielle (Sabrina hátborzongató kalandjai) is csatlakozott a szereplőgárdához.

Már egy jó ideje tudni lehetett, hogy film készül a Naughty Dog videóoáték-sorozatából, de úgy tűnik, hogy a projekt el van átkozva. Először Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban) rendező hátrált ki a projekt mögül, most pedig az őt váltó Dan Trachtenberg (Cloverfield Lane 10.) is kiszállt, végül Ruben Fleischer (Venom) vállalta, hogy beleül a rendezői székbe. 

Az Uncharted-film a nemrég alapított Sony PlayStation Productions első nagyobb vállalkozása. A történetnek természetesen a filmben is Nathan Drake lesz a központi figurája, megismerhetjük majd, hogyan lett belőle kincsvadász. A fiatal Drake-et Tom Holland alakítja majd, Mark Wahlberg pedig az ifjú kalandor mentorának szerepét kapta meg. 

A filmet várhatóan 2021. március ötödikén mutatják majd be az Egyesült Államokban, magyarországi premierről egyelőre nincsen hír.