Arnold Schwarzenegger is adakozott egymillió dollárt a koronavírus elleni küzdelemre

2020.03.25. 11:28

Nemrég még csak minipónija és miniszamara társaságában magyarázta el, hogy miért is érdemes mindenkinek otthonmaradással küzdeni a koronavírus ellen, de Arnold Schwarzenegger most a tettek mezejére is lépett, és egymillió dollárt (327 millió forintot) adományozott egy egészségügyi alapítványnak – írja a Rolling Stone.

arnold-schwarzenegger-e1584358354457

Sosem hittem abban, hogy a kanapén ülve panaszkodjunk azon, milyen rosszak is a dolgok. Mindig azt gondoltam, nekünk is ki kell vennünk a részünket a dolgok jobbra fordításából. Így egyszerűen védhetjük meg a valódi akcióhősöket, akik a frontvonalon, azaz a kórházakban dolgoznak, és büszke vagyok rá, hogy én is a része lehetek.

Ezzel a szöveggel jelentette be a filmsztár és volt kormányzó, hogy átutalt egymillió dollárt a Frontline Responders Fund közösségi adománygyűjtő kampány számára, egyúttal felkérte arra követőit, hogy tegyenek hasonlóan ők is.

A Schwarzenegger által támogatott szervezet célja, hogy összegyűjtsön ötmillió dollárt orvosi maszkokra, köpenyekre és más eszközökre a koronavírus elleni küzdelemben.

Nem ő az első sztár, aki hasonlóan jár el: korábban Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively adományoztak fél-félmillió dollárt két, a vírusban különösen veszélyeztetett, alacsony jövedelműek ellátásán dolgozó szervezetnek.

Ne maradjon le semmiről!

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!