Ármin, Pálma
8 °C
28 °C

Pink és hároméves fia is koronavírusos volt, de már fel is épültek

2020.04.04. 08:18

Két hete pozitív lett a koronvírustesztje, azóta azonban már fel is gyógyult a betegségből, közölte pénteken Pink, aki hozzátette, hogy vele együtt hároméves fia is átesett a betegségen – férje és a lányuk viszont nem fertőződött meg.

Az énekes azt írta Twitteren, hogy két héttel ezelőtt, amikor a koronavírus tüneteit vette észre magán és fián, akkor a magánorvosának köszönhetően átestek a teszten, ami mindkettejük esetében pozitív lett. A többi családtag elzárkózott tőlük, így rájuk nem jelentett veszélyt a fertőzés, amiből pár nappal ezelőtt Pink és fia is felgyógyultak, az újabb tesztjük ugyanis már negatív lett.

A bejegyzésben Pink az amerikai kormánynak is odaszúrt, mondván felfoghatatlan, hogy nem teszik széles körben elérhetővé a tesztelést.

Pink egyúttal azt is közölte, hogy két egyenlő részben összesen egymillió dollárral támogatja a járvány elleni védekezést, egyrészt a philadelphiai Temple Egyetem kórházalapjának adott 500 ezer dollárt – Pink anyja, Judy Moore 18 évig dolgozott itt a szívtranszplantációs klinikán –, másrészt a Los Angeles-i polgármester által létrehozott vírusellenes alapnak is 500 ezer dollárt utalt.

A koronavírus-járvány világszerte már több mint 1,1 millió embert fertőzött meg, és a szombat reggeli adatok szerint már több mint 59 ezer áldozatot szedett. Az Egyesült Államokban 277 ezer fölé nőtt a fertőzöttek és 7400 fölé az áldozatok száma.

Soha nem látott fejlesztések, vagy hatalomátvétel?

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,
És vannak, akik az Indexet olvassák!
Támogasd te is a független újságírást, hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk! Kattints ide!